Salade burrata met gegrilde perzik

Een zomerse salade met burrata, gegrilde perzik, veldsla, witloof en een honing-mosterddressing.

Lunch
Servings
1 portie
Prep Time
10 min.
Cook Time
5 min.
Ingredients
10
Total Time
15 min.

Equipment

/

Ingredients

• 2 handjes veldsla

• 1/2 stok witloof

• 1 bol burrata

• 1/2 perzik

• 1 el zonnebloempitten

• 1 tl chiazaad

• 1 tl sesamzaad

• 1 el grove mosterd

• 1 el honing

• 1 el notenolie

• 1 el water

• Peper en zout

Instructions

1. Maak de veldsla en het witloof schoon.

2. Snijd de perzik in partjes en bak deze even op de grill.

3. Rooster de zonnebloempitten kort in een pannetje.

4. Schik de veldsla in een bord samen met het witloof, de burrata en de gegrilde perzik.

5. Meng voor de dressing de grove mosterd, honing, notenolie en het water goed door elkaar.

6. Giet de dressing over de salade en werk af met geroosterde zonnebloempitten, chia- en sesamzaad.

Cookie Consent

Door op “OK” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.