Apple cinnamon proats

Een eiwitrijke havermoutpap met gebakken appel en kaneel.

Ontbijt
Servings
1 à 2 porties
Prep Time
15 min.
Cook Time
/
Ingredients
6
Total Time
15 min.

Equipment

/

Ingredients

·       80-100g havervlokken

·       200-250 ml (plantaardige) melk

·       1 à 2 scoops eiwitpoeder (vanille)

·       Kaneel

·       1 appel

·       1 el honing of agave

·       2-4 el yoghurt naar keuze

Instructions

1.      Verwarmde (plantaardige) melk samen met de havervlokken in een pannetje. Roer goed en wacht tot het een papje wordt.

2.      Haal van het vuur en voeg de kaneel en het eiwitpoeder toe.

3.      Snijd de appel in stukjes en bak deze in een pannetje samen met de honing of agavesiroop. Laat even karameliseren.

4.      Verdeel het havermoutpapje over 2 kommetjes met daarop de gebakken appeltjes.

5.      Werk af met wat yoghurt en kaneel.

Cookie Consent

Door op “OK” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.