Havermoutcups met yoghurt en fruit

Havermoutcups gevuld met yoghurt en frambozen. Een heerlijk ontbijtje dat smaakt als een dessert!

Ontbijt
Dessert
Servings
4 à 5 cups
Prep Time
30 min.
Cook Time
12-15 min.
Ingredients
6
Total Time
45 min.

Equipment

/

Ingredients

• 120g havermout

• 3-4 el honing of agave

• 3-4 el kokosolie

• Kaneel

• Yoghurt naar keuze

• Fruit naar keuze

Instructions

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.

2. Meng de ingrediënten goed door elkaar en zet het mengsel 30 minuten in de koelkast.

3. Vet een muffinvorm in en verdeel het mengsel hierover. Druk goed aan en maak een holte in het midden.

4. Zet de cups in de oven voor ongeveer 12-15 minuten (tot ze goudbruin zijn).

5. Laat de cups afkoelen en vul ze met yoghurt en fruit.

6. Tip: als je ze in de koelkast bewaard blijven ze mooi stevig!

Cookie Consent

Door op “OK” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.